Officieel DiBO verdeler

Dochy Promac is officieel DiBO verdeler in België

Dochy Promac is DiBO verdeler

Bij Dochy Promac in Izegem staan we voor kwaliteit en efficiëntie. Daarom bieden wij onze klanten enkel de beste producten die een ongezien prijs-kwaliteit garanderen. Een schoolvoorbeeld hiervan is ons uitgebreide gamma DiBO producten. Dochy Promac is dan ook trots zichzelf officieel DiBO verdeler te mogen noemen in België. 

DiBO Cleaning Systems

DiBO logo

DiBO is een van oorsprong Nederlands bedrijf dat sinds de jaren 1970 actief is in de wereld van de schoonmaak. Bij de start werd de firma al snel aanzien als specialist op vlak van hogedrukreiniging. Dit zou echter snel doorgetrokken worden naar de productie en verkoop van reinigingsmachines in het algemeen. Hygiëne dragen ze hoog in het vaandel. De creatie van een werkplek die gezond en brandschoon is hun missie. 

Naast dit alles verliest DiBO nooit de eindgebruiker uit het oog. Hun toestellen moeten dan ook voldoen aan de strengste eisen op vlak van veiligheid, duurzaamheid, ergonomie en gebruiksgemak. De laatste jaren kwam daar bovendien een sterke focus bij op het ecologische aspect. Met hun nieuwe bedrijfsmotto #CleanGreen streven ze ernaar op een zo milieuvriendelijk en energiezuinig mogelijke manier schoon te maken. Dit doen ze door te blijven inzetten op innovatie en onderzoek. 

Het gamma van DiBO bij Dochy Promac

In het aanbod van Dochy Promac vindt u de meest uiteenlopende machines van DiBO. Stuk voor stuk staan ze voor een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Hieronder slechts een greep uit het volledige aanbod: 

DiBO CT51 DiBO CT30 

Interesse? Op zoek naar meer informatie? Contacteer Dochy Promac meteen!

Bent u op zoek naar betrouwbare schoonmaaktoestellen? Aarzel dan niet en neem volledig vrijblijvend contact met ons op. Wij bezorgen u graag de nodige informatie of een offerte op maat. Enkel zo maakt u een bewuste keuze. 

U bereikt ons telefonisch via 051 31 80 10, per e-mail of via ons contactformulier.