Dochy Promac en Eco2Clean slaan handen in elkaar

Dochy Promac Eco2Clean Belgie

Sinds november 2019 sloegen het Nederlandse Eco2Clean en Dochy Promac de handen in elkaar. Samen richtten beide bedrijven Eco2Clean België op..
Dochy Promac werd hierbij de exclusieve dealer voor de ecologische schoonmaakproducten van Eco2Clean in België. Op deze wijze versterkt Dochy Promac haar engagement 
om steeds groenere producten aan te bieden aan haar klanten.

Over Eco2Clean

Eco2clean staat voor milieuvriendelijke en duurzame schoonmaakmiddelen. Hierbij houdt het bedrijf steeds rekening met de specifieke behoeftes en verplichtingen waarmee elke sector rekening dient te houden op vlak van hygiëne en schoonmaak.
Door te blijven inzetten op onderzoek en innovatie, slaagt Eco2Clean er al ruim twintig jaar lang keer op keer weer in om met de best passende schoonmaakproducten op de proppen te komen voor elke branche of toepassing.

Door die opgebouwde ervaring en knowhow staat Eco2Clean verschillende bedrijven bij in de optimalisatie vanschoonmaak- en hygiëneprocessen. De focus ligt hier uiteraar vaak op de voedingssector. Het is in een continue samenspraak met de klant dat beslissingen worden genomen op vlak van prducten, systemen en eventueel zelfs technologie en software om de hygiëne naar een ongezien niveau te tillen.