Ontdek onze automatische alcoholgel dispensers

Dochy Promac

Ga voor een optimaal gebruiksgemak en hygiëne

Het raakt steeds meer en meer ingeburgerd in Belgiië: uw handen ontsmetten wanneer u een winkel of openbare plaats binnentreedt. Samen met afstand houden en mondmaskers dragen, is handhygiëne namelijk maatregel nummer één in de strijd tegen het Covid-19 virus.

Toch merken we bij Dochy Promac dat ook hier nog vaak een stap vooruit mogelijk is. Daarom bieden wij dispensers aan die nog vlotter en vooral hygiënischer werken. We stellen ze hieronder graag aan u voor.

Elleboogdispensers voor alcohol gelDochy Promac

Wie liever op safe speelt, raakt op openbare plekken best zo weinig mogelijk aan met zijn/haar handen. Dit geldt eigenlijk ook voor het moment waarop u uw handen ontsmet. Dispensers waarbij u zonder uw handen te gebruiken ontsmettende alcoholgel kunt nemen, zijn dan ook het veiligst en het meest hygiënisch

Links ziet u een voorbeeld van een dispenser van zeep of desinfectiemiddel die u makkelijk met uw elleboog  bedient. De langere bedieningsbeugel zorgt ervoor dat u met de onderkant van uw elleboog eenvoudig zelf alcoholgel neemt zonder al teveel kracht te zetten.

De houder kan aan de muur bevestigd worden en biedt plaats voor verpakkingen van één liter alcoholgel of handzeep. De doseerpomp bestaat uit makkelijk te onderhouden RVS en is wisselbaar. Het hele systeem is autoclaveerbaar.

Wij leveren dit standaard met een navulfles. De paal is apart te verkrijgen. Wij hebben verschillende zaken op voorraad en leveren snel. U vindt meer informatie over onze eleboogdispensers in onze webshop, via deze link. Een overzicht van onze RVS palen, vindt u hier.

Automatische alcogel dispensers

Dochy Promac

Nog makkelijker, veiliger en hygiënischer, is een automatische dispenser.

Hoe werkt deze automatische dispenser? Dat is heel simpel: het toestel is uitgerust met een sensor. Wanneer u uw handen onder de verdeler houdt, zal die automatisch een juiste hoeveelheid desinfectiemiddel of zeep uitstoten. We spreken over een ‘juiste’ hoeveelheid, aangezien dit toestel heel efficiënt omspringt met de te verdelen gel of zeep. U haalt tot wel 1.667 dosissen uit een literfles. Dat is tot de helft meer dan sommige andere dispensers!Vooral in medische sectoren, waar handhygiëne het belangrijkste grondbeginsel is, wordt dit type dispensers heerl erg gewaardeerd. Dit product van MediQo-line verdeelt handzeep of ontsmettingsmiddel zonder contact te maken met een lichaamsdeel. Het beschikt bovendien over de nodige attesten en voldoet zo aan de strengste eisen voor gebruik in de medische sector.

Deze dispenser kunt u op een paal bevestigen of aan de muur ophangen. Ze biedt plaats voor één liter ontsmettingsmiddel of zeep en behoeft nauwelijks onderhoud. het opvangschaaltje zorgt ervoor dat de vloer droog (en vooral vlekvrij) blijft.

Neem zeker ook eens een kijkje naar onze MediQo-line producten in onze webshop. U vindt ze hier.

Interesse in één van deze producten? Neem vrijblijvend contact op met Dochy Promac