Dochy Promac: groothandel in schoonmaakproducten, -materialen en machines

Waarom kiezen voor Dochy Promac?

Grote voorraad en expertise

Dochy Promac staat sterk in de voornaamste kenmerken waaraan een groothandel in schoonmaakproducten moet voldoen. Bedrijven zullen pas samenwerken met een groothandel als die kwaliteitsvolle schoonmaakproducten verkoopt, maar ook een voldoende grote voorraad in huis heeft om onmiddellijk te kunnen leveren. Niet alleen leveren we meerdere malen per week, we bieden ook interessante volumekortingen, bijvoorbeeld als je per pallet bestelt. Nog een aanzienlijke troef is de productkennis van onze medewerkers. Doordat ze allen specialisten in hun vakgebied zijn, kunnen ze onze klanten perfect adviseren.

Groot aanbod aan bekende merken

We gaan niet lichtzinnig om met de keuze van merken die we aanbieden. Je vindt bij ons alleen de beste kwaliteit, met klinkende namen als Diversey, Katrin, Vikan en Vileda. Met ons huismerk DRC leveren we producten die even krachtig en efficiënt zijn als de grote namen, maar tegen een zachtere prijs. Check hier welke grote merken we zoal in huis hebben.

Hygiëne

Ons aanbod aan hygiënische producten is compleet en heel divers. Gaande van vaatwasproduct, naspoelmiddel, vloerzeep, ontvetter, allesreinigers en ontsmettingsmiddelen, maar we verkopen ook alle denkbare producten voor de persoonlijke hygiëne en voor het onderhouden van het sanitair.

Reinigingsmachines

We hebben niet alleen alle mogelijke reinigingsproducten in huis, ook de machines bieden we aan, gaande van veegmachines, stofzuigers, waterzuigers, tot schrobzuigmachines, autonome robots en osmose installaties. Voor een totaaloverzicht van onze machines, neem gerust een kijkje op www.cleanmachine.be !

Vaatwasmachines

Je behaalt gegarandeerd een optimaal resultaat als je wast met de vaatwasmachines en glazenwassers van Jemi in combinatie met onze vaatwasmiddelen en osmosebehandeling. Bovendien vind je in onze webshop ook de nodige accessoires en wisselstukken.