Retour Policy

Na levering heeft u 8 kalenderdagen om gebruik te maken van de Retour Policy. Indien u een verkeerde levering ontvangen heeft, dient u dit binnen de 24 uren te melden via info@dochypromac.com.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet het artikel ongebruikt en ongeopend zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin het ontvangen werd. Het artikel dient eveneens in de originele verpakking te zitten. Klantspecifieke goederen, en goederen die besteld worden op order, kunnen niet worden geretourneerd. Bederfelijke goederen of vervallen goederen kunnen ook niet worden geretourneerd. 

Om uw retourzending te voltooien, hebben we een aankoopbewijs nodig. Stuur uw aankoop niet terug naar de fabrikant. 

Refunds

Zodra uw retourzending is ontvangen en gecontroleerd, wordt een e-mail gestuurd om te melden dat we uw geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen u ook informeren over de goedkeuring of afwijzing van de terugbetaling.

Als de restitutie wordt goedgekeurd, wordt deze verwerkt en wordt het bedrag binnen een aantal dagen automatisch teruggestort op uw rekening of oorspronkelijke betaalwijze.

Te late of ontbrekende terugbetalingen

Indien u nog geen terugbetaling hebt ontvangen, controleer dan eerst uw bankrekening. Vervolgens kunt u contact opnemen met uw bank of kredietkaartmaatschappij, het kan even duren voor de terugbetaling officieel is geboekt. Neem vervolgens contact op met uw bank. Er is vaak enige verwerkingstijd voordat een terugbetaling wordt geboekt. Bij problemen, neem dan contact met ons op via info@dochypromac.com.

Sale items

Alleen normaal geprijsde artikelen kunnen worden terugbetaald, uitverkoopartikelen helaas niet.

Omruilingen

Artikelen worden enkel vervangen indien ze defect of beschadigd geleverd zijn.  Indien u het artikel wilt ruilen voor hetzelfde artikel, stuur ons dan een e-mail op info@dochypromac.com en stuur het artikel naar: Dochy Promac, Oude iepersestraat 129, 8870 Izegem, 8520, België.

Giften

Als het artikel bij aankoop als cadeau was gemarkeerd en rechtstreeks naar u werd verzonden, ontvangt u een tegoedbon voor de waarde van de retourzending. Zodra het geretourneerde artikel ontvangen is, sturen we u de cadeaubon.

Als het artikel niet als cadeau was gemarkeerd toen het werd gekocht, of als de cadeaugever de bestelling naar zichzelf heeft laten opsturen om deze later aan u te geven, dan sturen we een terugbetaling naar de koper en zal deze op de hoogte worden gesteld van uw retourzending.

Verzending

Om uw artikel terug te sturen, kan dit via post naar: Dochy Promac, Oude iepersestraat 129, 8870 Izegem, 8520, België.

U bent zelf verantwoordelijk voor het betalen van de verzendkosten voor het retourneren van uw product. Verzendkosten worden niet terugbetaald. Als u uw geld terugkrijgt, worden de kosten voor de retourzending van het verschuldigde bedrag afgetrokken.

Afhankelijk van waar u of uw bedrijf gevestigd is, kan de tijd die het in beslag neemt voordat u omgeruilde product u bereikt, variëren.

Als u een artikel verzendt dat meer dan €75 kost, kunt u overwegen om een traceerbare verzendservice te gebruiken of een verzendverzekering af te sluiten. We kunnen niet garanderen dat we uw geretourneerde artikel ontvangen.