Boen, poets en schrob met onze merken en merk het verschil

Sinds de fusie van Dochy Promac en Gema Onderhoudsproducten in juni 2018, hebben we bij Dochy Promac nog meer producten in huis, en nog meer vakkennis om je gericht te adviseren. We zetten op deze pagina onze voornaamste merken op een rij.

  • Bestellen?
    Dat kan meteen online, via onze webshop. Heb je nog geen online account? Maak hier meteen één aan.
  • Raad nodig?
    Welk product kan een oplossing bieden voor het cleaningvraagstuk in je bedrijf? We gaan geen enkele poetsuitdaging uit de weg. Bel onze adviseurs op 051 31 80 10 of stel je vraag via het formulier.

Een greep uit onze merken

DRC

DRC is het huismerk van Dochy Promac. Daarmee leveren we producten die even krachtig en efficiënt zijn als de ‘grote’ namen, maar tegen een zachtere prijs. We streven daarbij naar de optimale prijs-kwaliteitverhouding, kunnen altijd vlug leveren en kennen onze producten uiteraard door en door. 

Typische producten: alles van schoonmaakchemie en papierwaren

Dochy Promac

Procter & Gamble

Hoewel Procter & Gamble een van de grootste leveranciers is in de wereld van huishoudelijke en verzorgingsproducten, is de naam minder bekend dan die van zijn merken: Mr Proper, Ariel, Dash, … Namen die echt iedereen kent, verkopen wij in grootverpakking. 

Typische producten: vloerzeep, afwasmiddel, detergent, ruitenwasmiddel

Dochy Promac

Tork

Tork gaat er prat op dat ze het uitgebreidste aanbod in Europa hebben op het gebied van hygiëne en reiniging voor bedrijven. En niet alleen in Europa, ze zijn in 80 landen wereldwijd aanwezig. Vooral in de sanitaire ruimtes zijn ze alomtegenwoordig. Het bedrijf streeft naar optimale functionaliteit en duurzaamheid. 

Typische producten: papieren handdoekjes, seat cleaner, dispenser voor zeep en toiletrollen

Dochy Promac

Kimberly-Clark

Kimberly-Clark is die andere grote naam in het kleinste kamertje. Maar niet alleen daar: bekende merknamen van het concern zijn Kleenex, Scott, Wypall en de luiers van Huggies. Binnen de productlijn Kimberly-Clark Professional leveren ze producten af die moeten bijdragen tot wat ze zelf ‘Exceptional Workplaces’ noemen. 

Typische producten: papieren hygiëne, maar ook poetsgerei zoals trekkers, vuilnisbakken

Dochy Promac

Katrin

Katrin is misschien het kleinere zusje van de eerder genoemde giganten, maar met hun producten kun je op kwalitatieve wijze toch heel wat werk opknappen in sanitaire ruimtes, grootkeukens of industriële ruimtes. Innovatie en onderzoek ten voordele van het milieu zijn speerpunten in hun bedrijfsstrategie.

Typische producten: hygiënisch papier, handzeep, zeep, dispensers

Dochy Promac

Vileda

Van poetsdoek tot microvezeldoek, doeken zijn de specialiteit van Vileda. Daarnaast verkopen ze alle materiaal om een poetskar degelijk mee uit te rusten. Vileda is je partner om poetsteams te equiperen met alles wat nodig is om een bedrijf proper te houden, van werkvloer of gang tot toiletten.

Typische producten: poetsdoeken, microvezeldoeken, poetskarren, vuilnisbakken, dweilen, trekkers

Dochy Promac

Diversey

Diversey is de efficiëntiekampioen. Het bedrijf richt zich vooral op poetsproducten in geconcentreerde vorm, waarbij je dus minder product gebruikt om de nodige oppervlakte te poetsen. De marktleider in slimme, duurzame oplossingen voor poetsteams, die ook echt de impact van zijn oplossingen meet op het milieu.

Typische producten: vaatwasmiddelen, poetsproducten, toiletartikelen, handzeep, ontsmetting 

Dochy Promac

Vikan

We zouden kunnen zeggen dat Vikan de ‘hardware’ van het poetsen levert. Het bedrijf focust zich vooral op poetsgereedschap en doet dat vanuit een innovatieve filosofie die ze zelf ‘hygienic design thinking’ noemen. Het moet gezegd: dat werpt zijn vruchten af, want al hun tools liggen comfortabel in de hand. 

Typische producten: borstels in alle maten en vormen, schrapers, trekkers, emmers, veegblikken

Dochy Promac

Hillbrush

Hillbrush heeft een aanbod van meer dan 2.000 producten en is via zijn verdelers aanwezig in meer dan 90 landen. Het bedrijf heeft een traditie in vooruitstrevende poetsoplossingen die teruggaat tot 1922, toen het begon met de verkoop van traditionele houten borstels. Vandaag zijn borstels nog altijd de core business, maar ook ander gereedschap om te schuren en schrobben, voor verschillende sectoren, zoals de horeca en de voedingsindustrie. Het bedrijf is zelfs hofleverancier aan het Britse hof.

Typische producten: borstels in alle maten en vormen, schrapers, trekkers, emmers, veegblikken