Over Dochy Promac

Dochy Promac behoort al decennialang tot de toonaangevende groothandels in onderhoudsproducten. Het bedrijf werd opgestart in 1976 en was een tijdlang bekend onder de naam Wereldzeep. Door de jaren heen zijn er verschillende schoonmaakbedrijven in opgenomen. In 2016 zetten we een verdere stap in de expansie door de eerste overnamegesprekken met Gema Onderhoudsproducten aan te gaan. Daardoor kunnen we nog meer merken aanbieden. Bovendien wordt onze werking verbeterd en de bereikbaarheid verhoogd dankzij een grotere stock en een groter team.

Je partner in hygiëne

Met ons team doen we er alles aan om de hygiëne in je bedrijf op-en-top te houden. Tot onze grootste troeven behoren de ervaring en expertise van ons personeel, dat zich constant bijschoolt. Zo blijven we op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op het vlak van industriële schoonmaak en kunnen we de modernste producten aanbieden. Als je dat wilt, bekijken we samen met jou hoe er in je bedrijf gepoetst wordt en bieden we oplossingen aan om kwalitatiever en tijdbesparend te werken. Bij problemen staan onze technische diensten altijd voor je klaar.

Kwaliteit primeert

Dochy Promac voert een eigen merklijn, DRC, die staat voor hoogkwalitatieve producten aan betaalbare prijzen. Wij zijn ook erkend dealer van Diversey. Al onze producten zijn hccp-gekeurd. Al onze klanten krijgen dan ook de technische fiches en reinigingsplannen, zodat ze bij controle altijd in orde zijn.

Complete oplossingen

We profileren ons als totaalleverancier en zijn gespecialiseerd in voedingsbedrijven en groothandels. Werkelijk alles wat met hygiëne en onderhoud te maken heeft, vind je in onze webshop: industriële reinigingsmachines, schoonmaakproducten, hygiënische papierwaren, materiaal voor afvalbeheer en alle denkbare hulpmaterialen.

 • Keuken
  We leveren en onderhouden industriële vaatwassers. Als er aan onze toestellen technische problemen ontstaan, komen we die zo vlug mogelijk verhelpen, want we weten het ook: tijd is geld. Daarnaast verkopen we een breed gamma aan  vaatwasproducten, zodat alles piekfijn de vaatwasser verlaat.
 • Werkvloer
  Soms is het een hele klus om vloeren en ramen te laten schitteren. We adviseren graag persoonlijk welk industrieel reinigingstoestel en welke producten ideaal zijn om het beste resultaat te bereiken.
 • Sanitair
  Hygiëne is een must in de toiletten. Daarom bieden we allerhande sanitaire reinigingsproducten aan, maar voorzien we ook de nodige producten voor de persoonlijke hygiëne, zoals toiletpapier, zeep en handdoekjes.
 • Wasserij
  Kleine wasjes, grote wasjes ... allerhande producten en doseersystemen zorgen ervoor dat je was schittert zoals je het gewend bent. 

Handig online bestellen

In onze webshop vind je alle beschikbare producten. Eens geregistreerd, kun je bestellen wanneer je maar wilt: de shop is 24 uur per dag, 7 dagen per week open. Alle handige functies van een online webwinkel staan tot je beschikking (zoekfunctie, winkelwagen, bestellingen herhalen, favorieten, ...). Ontdek hier alle voordelen van online registreren.