Ruggedragen stofzuiger

Ga voor het ultieme gebruiksgemak met een ruggedragen stofzuiger.

Stofzuigers zijn onmisbaar, maar tegelijkertijd vaak zeer onhandig in gebruik. Elektriciteitskabels zijn vaak te kort of raken in de knoop. Zeker wie grote oppervlaktes te stofzuigen heeft, kent het probleem ongetwijfeld. De oplossing is dan vrij simpel, maar toch nog behoorlijk onbekend: een rugstofzuiger.

Bij Dochy Promac hebben we twee mooie toestellen in ons assortiment. We stellen ze graag aan u voor.

Pacvac ruggedragen batterijstofzuiger Velo

Dochy Promac

Velo is een draadloze stofzuiger die op de rug gedragen wordt. Hierdoor geniet u van een ongeziene bewegingsvrijheid. Het slanke ontwerp van deze stofzuiger zorgt ervoor dat iedereen dit toestel kan dragen zonder ongemakken aan de rug.

Dankzij het zachte ergonomische harnas sluit het toestel perfect aan op uw rug, waardoor u comfortbal lange periode aan de slag kan met dit sowieso al vederlichte toestel (4,6kg).

Duurzaamheid dragen wij hoog in het vaandel en dit toestel past perfect in die strategie. De borstelloze motor garandeert namelijk een langere levensduur, zonder in te boeten aan zuigkracht.

Tot slot zorgt het lage geluidsniveau (65dB) en hepa-filter voor een toestel dat makkelijk binnenskamers gebruikt kan worden.

Pacvac superpro 700

Dochy Promac

De Superpro battery 700 is een ruggedragen stofzuiger met een optimaal accuvermogen en nieuwe borstelloze motortechnologie. Deze machine is de perfecte combinatie van bewegingsvrijheid, efficiëntie en productiviteit.

De lithium-ionbatterij wordt gecombineerd met de nieuwste technologie waardoor deze stofzuiger meer vermogen kan genereren, langer werkt en vooral ook een pak sneller oplaadt. Bovendien komt dit toestel met een tweede batterij, waardoor u langer aan de slag kan.

Deze nieuwe technologie komt ook de duurzaamheid van het toestel ten goede. Opnieuw geniet u bovendien van een zeer stil toestel (67 dB), een hoogwaardige motor die makkelijk te onderhouden is en een Hepa-filter.

Bent u op zoek naar een nieuwe stofzuiger en overweegt u een rugstofzuiger? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij maken u graag wegwijs in het assortiment. Ook voor traditionele toestellen, industriële- of waterstofzuigers kunt u bovendien bij Dochy Promac terecht.