Onderhouds- en reinigingsproducten voor steden en gemeenten

Openbare netheid staat hoog op het prioriteitenlijstje van elke burger die je vraagt wat hij zeker van zijn stad en gemeente verwacht. Het is bewezen dat netheid voor een betere sfeer zorgt en dat een slordige omgeving voor nog meer slordigheid zorgt.

Elke stad of gemeente heeft een flinke kluif aan de netheid van zijn straten, gebouwen en openbare diensten. Van gebouwen voor het personeel tot gebouwen waar ook de burger komt. Van kantoorruimtes tot cultuurcentra, bibliotheken, sporthallen en zwembaden.

Producten voor propere toiletten

Een grote bron van ergernis bij de burger zijn vuile toiletten. Uiteraard speelt de poetsfrequentie hierbij een grote rol, maar ook de continue aanwezigheid van kwalitatieve sanitaire producten, toiletpapier, handdoekjes, …

Kraaknette kantoren

De gemeentelijke of stedelijke kantoren hebben vaak een dubbele functie: werkruimte voor het eigen personeel en tegelijk onthaal aan de balies voor de burgers. Zowel personeel als burger hebben het graag netjes. Ook voor kantoorruimtes vind je in ons aanbod alle nodige producten: afvalbakken, afvalzakken, borstels, …

Veegmachines voor grote vloeroppervlaktes

We hadden het al over allerhande kleinere producten die een gemeente in grote volumes nodig heeft, maar bij Dochy Promac kun je ook terecht voor krachtige veeg- en poetsmachines voor in sporthallen, evenementenhallen of cultuurcentra waar zich grote vloeren bevinden. Met de merken Gemma en Perla hebben we ware toppers in huis. 

Voor echt grote volumes voor stedelijke overheden zitten we graag samen om het scherpste totaalpakket te bespreken. Bel ons op +32 (0)51 31 80 10 of neem contact op via het formulier.